Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Flipper 510 + rek traileri

5 500 €
Harvinaisen siistikuntoinen HT Flipper valmiina vesille. Vene juuri pesty ja vahattu, pohja laitettu ja uudet myrkkymaalit maalattuna.

Moottorina Evinrude 50 hv joka liikuttelee Flipperiä mukavasti. Moottoriin vaihdettu uudet peräöljyt, bensaletkut uusittu, uusi akku. Sähköinen käynnistys ja ryyppy avaimesta.

Vaalea ehjä kuomu joka juuri kyllästetty, siistit ruskeat alkuperäiset nahkapenkit ja muutenkin sisältäkin todella siistissä kunnossa. Kaikki puuosat juuri öljytty.

Sisällä todella hyvin suunnitellut tilat, keulassa nukkumatila ja hyvin myös säilytysilaa. Takana penkit ja taitettava pöytä jossa on hyvä nautiskella kahvit. Tällä tekee helposti vaikkapa pienen retken. Hard Top suojaa hyvin tuulelta merellä. Uimaportaat takana.

Tämä yksilö ollut aikoinaan Keskon esittelymalli.

Myydään pakettina, mukaan tulee Majavan rekisteröity traileri jolla venettä on kätevä siirrellä ja säilyttää talvella.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.