Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Uusi Ubtech Star Wars Stormtrooper robotti

110 €
Käyttämätön, ostettu 19.02.2019. Vuoden takuu.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/28260/jqhdn/Ubtech-Star-Wars-Stormtrooper-interaktiivinen-robotti?gclid=EAIaIQobChMIrO3muOz04gIVWamaCh3i3gfsEAAYASAAEgKOqfD_BwE

Ubtech Star Wars Stormtrooper -interaktiivinen robotti tulee kaukaa galaksista. Ubtech Star Wars Stormtrooper -interaktiivinen robotti tottelee komentoja, tunnistaa kasvosi, vastailee kysymyksiin englanniksi, osaa vahtia kotia ja sitä pystyy vapaasti ohjelmoimaan!
Äänikomento
Anna käskyjä Star Wars Stormtrooperille, joka suorittaa haluamasi toiminnon.
Kasvontunnistus
Luo tietokanta enintään neljästä kasvosta käyttäen kasvojen biometristä tallennustoimintoa. Mahdollistaa kustomoidut kanssakäymiset.
Sentry Patrolling
Määrää Star Wars Stormtrooper vahtiin määrätylle alueelle tunnistaakseen tunkeilijoita. Käyttäjät saavat ilmoituksen, kun Star Wars Stormtrooper laukaisee hälytyksen ja voivat etätoimintona tilata Star Wars Stormtrooperin kohtaamaan tai poistamaan tunkeilijan.
AR Augmented Reality-pelillistäminen
Komenna ikoninen Stormtrooper taisteluun vastarintaa vastaan. Troper View näyttää live-kuvaa Stormtrooperin ensimmäisen persoonan AR-kamerasta. Commander View tarjoaa kolmannen persoonan AR-näkymän tehtäväalueesta. Paikallista kohteet, kohtaa vihollinen ja vastaa iskuun kiertoradalla.
UBTECH-sovellus
Toimii iOS: lle ja Android -sovelluksilla. Voit kauko-ohjata Star Wars Stormtrooperin toteuttamia liikkeitä, valoja ja ääniä. Tai luo omat käyttäytymismallit Blockly-koodauksella.
Wi-Fi-liitettävyys
Star Wars Stormtrooper sisältää älykkään laiteparituksen ja nopean Wi-Fi-yhteyden.
Ominaisuudet
Ohjelmoitava.
Äänikomento.
Kasvontunnistus.
Sentry Patrolling.
AR-pelillistäminen.
Ubtech-sovellus.
Wi-Fi-yhteys.
Tuotteen paino: 1,5 kg.
Tuotteen mitat S x L s K: 13,0 x 12,0 x 29,0 cm.
Ikäsuositus: Yli 8-vuotiaille.
Väri: valkoinen/musta.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.