Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Hieno remontoitu kaksio 54 m2 Vaasassa

590 €
Vuokralle tarjotaan loistokuntoinen, vastaremontoitu kaksio 1h+ tupakeittiö+ kylpyhuone 54 m2 Vaasan Huutoniemellä. Huoneisto sijaitsee pienkerrostalon ensimmäisessä kerroksessa.
Avara huoneisto on täysin remontoitu ja remontti valmistunut toukokuussa 2019. Kaikki on uutta: keittiö, kylpyhuone ja kaikki pinnat lattiasta kattoon. Uudet kodinkoneet liesi, astianpesukone, jääpakastinkaappi. Lattialämmitys kylpyhuoneessa ja eteisessä. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone.
Yhtiössä on sauna ja oma talonmies. Kaukolämpö, kaapeli-tv ja valmius nopeaan nettiin. Autopaikkamahdollisuus yhdelle autolle.
Heti vapaa. Vuokra 590 euroa + vesi + kaapeli-tv. Vuokratakuu vaaditaan, luottotiedot kunnossa. Ei tupakoitsijoita, ei lemmikkejä.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.