Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

VW Passat 2.0 b man. -01 toimiva käyttöauto, ajettu 300t, seuraava kats. 3/2020

1 140 €
Ehjä ja kaikinpuolin toimiva ilmastoitu farkku vailla uutta omistajaa, testailtu vajaa 2000km ja kaikki ok . Edellisellä omistajalla 10 vuotta eli ei todellakaan mikään kiertopalkinto. Paljon korjailtu, viime katsastukseen tehty yli 1500€ remontti etupäähän: jarrut, alatukivarret ym.. -Ilmastoinnin täyttöhuollossa käytin juuri, sekin toimii nyt moitteettomasti. Moottoriöljyt + suodatin sekä raitisilmasuodatin juuri vaihdettu. Ajoltaan ok, ei kolise eikä rämise. Jakopää ok, keskuslukitus, sähkölasit sekä kaikki muutkin varusteet pelaa niinkuin pitää, kaukosäätöavaimia löytyy 2 kpl.
Kesärenkaissa pintaa 3-4 mm,talvirenkaat vanteineen pintaa 3-5mm myös mukaan. Päällepäin asiallinen, toki pientä naarmua, kiveniskemää ja normaalia ajanpatinaa löytyy, jotain on korjailtukin mutta suorapeltinen eikä ruoste vaivaa. On mielestäni ikäisekseen jopa poikkeuksellisen ruosteeton. Sisusta ehjä ja asiallisessa kunnossa paitsi etupenkeissä vähän tahroja. Tuulilasissa halkeamat molemmilla puolilla.
Tästä jollekkin tilava ja mukava auto vielä pitkäksi aikaa.
Nyt edullisesti pois pihasta tilaa viemästä, Asiallisia tarjouksia otetaan vastaan ja vaihtokin tapauskohtaisesti mahdollinen.
Soita ja kysy lisää, auto nähtävissä Vaasassa ja liikenteessä lähes päivittäin eli metrejä tulee lisää.
Lisää kuvia tarvittaessa saatavilla sp:llä.
Vuosimalli: 2001 Mittarilukema: 299000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.