Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Uudet robusta circon kengät koko 45

110 €
Ovh: 229 euro

Robusta Circon kengät ovat kehitetty yhteistyössä poliisien erikoisjoukkojen kanssa. Kengät ovat erittäin tukevat ja mahtavat jalassa sekä varpaille löytyy hyvin tilaa. Kestää kovempaakin käyttöä.Pohjallinen on tehty monikerroksiseksi pidon ja tasapainon lisäämiseksi. Pohjissa on lisäksi öljyä ja vettä hylkivä materiaali, joten ne kestävät käyttöä kaikissa tilanteissa. Sisäpohjallinen tukee jalkaa ja irrotettavassa pohjallisessa on hierovat akupunktionystyrät. Nämä nystyrät ovat tehneet kengistä Euroopan myyntimenestyksen. Erikoispohjallinen hieroo jalkaa kävellessä ja jalkaa rauhoittavia akupisteitä seisoessasi. Jalat eivät rasitu joten käyttäjä jaksaa kävellä ja seistä tuntikausia. Kengän ulkomateriaali on nahkaa ja Gore-Tex kalvo pitää jalat kuivina kosteimmissakin säissä.
Ilmoittaja: GN Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Asusteet Tyyppi: Myydään
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (247)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.