Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Farmex Säiliö Uusi 2900 Lit. 110 Altaalla

4 590 €
UUSISÄILIÖ 10 vuoden Takuu, väri harmaa, 2900 Lit 110 Altaalla. Camlock,ylitäytön estin,pinnankorkeus mittari,pumppu yhde. Hinta 4590 Eur. sis.alv.
Sekä löytyy 3800 Lit.Uusisäiliö 110 Valuma-Altaalla, 10 V takuu, Camlock täyttö, pinnankorkeusmittari,ylitäytön estin, pumppuyhde sihdillä/takaiskuventtiilillä. Vain tämä yksi säiliö, tilavuus 3,8 kuutiota. HUOM Kuvasta poiketen on tumman harmaa !! Muuten täysin identtinen. Halpaan hintaan 4950 sis.alv. Koska tämä koko poistunut jo valikoimasta. Nyt Uusi 3200 Lit maksaa 4995.

Kaikki säiliömme maalataan HUIPPU LAADUKKALLA 2 komponentti polyuretaani maalilla joka on aivan eri tasoa kuin muiden valmistajien alkydimaali. Löytyy myös runsaasti Tehdaskunnostettuja säiliöitä, altaalla ja ilman.

Myös kuljetus järjestyy Pohjanmaalle ilmainen !! Kysele lisää mieluiten puhelimella.
Näihinkin Sähköpumput Piusi Cube 56 L/min. 220v. 500 sis.alv.

Löytyy runsaasti myös muita säiliöitä, kaikki Farmex ja Promex Farmtools tuotteet kauttani edullisimmin ja kotiin tuotuna !!!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: MAA & METSÄTALOUS Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.