Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ok-talo kiinteistö, halli, Saarijärvi, fastighet, villa, hall

99 500 €
Ennakkomyynnissä 0,93ha kiinteistö, ok-talo ja halli Saarijärvellä, Kangasaholla.
Turvallinen ja rauhallinen kylä sekä edulliset asumiskustannukset. Käytännöllinen sopii parille, perheelle ja vapaa-aikaan. Oh, tupa+keittiö, 3mh, kh+sauna, wc, varastot.
Hyvät harrastusmahdollisuudet, metsästys, kalastus, puutarha. Huipputilaisuus hankkia monien mahdollisuuksien tila -myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Uusi halli ja kunnostukset valmistumassa, joten myydään kätevälle/osaajalle tosi järkevään hintaan.
Omistaja myy, hinta-arvio neuvoteltavissa.

HUOM! Tilat sopivat erinomaisesti ajoneuvojen huoltotoimintaan, tarvittaessa opastus ajoneuvojen maahantuonnin aloitukseen ja yrityskontakteihin. Hyvät markkinat koko suomessa ja lisäksi alueella on suomen vanhin autokanta, joten työtä riittää. Tilat on mitoitettu 3 autolle ja ovat helposti muunneltavissa myös muuhun käyttöön. Tervetuloa tutustumaan!

NYT optiona voi ostaa yritystoimintaan, veneenrakentaja, sopivat laitteet, koneet, työtasot, muotit ja opastus työhön. Hyvät tilat -keskellä suomea ja todelliset edellytykset yritystoimintaan: runsaasti materiaalia, viimeistellyt ja valmiit työmenetelmät, yrityskontakteja ulko- ja kotimaassa. Pääset heti tuotantoon käsiksi, koska opastus on työn ohessa. Ahkera ja idearikas pärjää varmasti. Paljon malleja, lehtiä ja piirustuksia kaupan päälle! Mainio tilaisuus alan vaihtajalle!!!

English:
Traditional Nordic-style, beautifull house with 0,93ha land plot, for family and vacation. Safe and quiet village in the Middle-Finland, excellent location next to green area.
This 3-bedrooms house w.central heating, has been renovated-restored lasts years. New kitchen included. Large bathroom w.shower and sauna. New, huge 3 cars garage w. central heating. Many storage rooms. Technically full modern house with low costs of living.
Good hunting, fishing and outdoor facilities. Shops in villages, 1 hour drive to: ski-centers, spas, Tuuri-shopping center, Jyväskylä city. Own entry f
Ilmoittaja: Mikko Pekkanen Sijainti: 43440 Pylkönmäki  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.