Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ok-talo kiinteistö, halli, Saarijärvi, fastighet, villa, hall

99 000 €
Ennakkomyynnissä 0,93ha kiinteistö, ok-talo ja halli Saarijärvellä, Kangasaholla.
Turvallinen ja rauhallinen kylä sekä edulliset asumiskustannukset. Käytännöllinen sopii parille, perheelle ja vapaa-aikaan.
Oh, tupa+keittiö, 3mh, kh+sauna, wc, varastot. Järeä sähkön kaapelointi -nyt liittymä 3-vaihe 25A. Varasähköjärjestelmä.
Oma porakaivo ja viemäröinti. Aurinkolämmitysjärjestelmä. Sähköauton latausmahdollisuus. Useita etätyöpisteitä.
Huom! Ei tuulimyllyjä näkyvissä, vaan revontulet ja tähtitaivas.

Hyvät harrastusmahdollisuudet, metsästys, kalastus, puutarha. Huipputilaisuus -myydään vanhuuseläkkeelle siirtymisen vuoksi. Uusi halli ja kunnostukset valmistumassa, joten myydään kätevälle/osaajalle tosi järkevään hintaan.
Omistaja myy, hinta-arvio neuvoteltavissa. Hinnan muodostus:
-tontti 10000.-e
-ok-talo 15000.-e
-halli 60000.-e
-irtaimisto 14000,-e

HUOM! Hallitilat sopivat erinomaisesti ajoneuvojen huoltotoimintaan, tarvittaessa opastus ajoneuvojen maahantuonnin aloitukseen ja yrityskontakteihin. Hyvät markkinat koko suomessa ja lisäksi alueella on suomen vanhin autokanta. Tilat on mitoitettu 3 autolle ja ovat helposti muunneltavissa myös muuhun käyttöön. Toimintakulut 0.- €, + sähkö. Tervetuloa tutustumaan!

NYT optiona voi ostaa yritystoimintaan, veneenrakentaja, sopivat laitteet, koneet, työtasot, muotit ja opastus työhön. Hyvät tilat -keskellä suomea ja todelliset edellytykset yritystoimintaan: runsaasti materiaalia, viimeistellyt ja valmiit työmenetelmät, yrityskontakteja ulko- ja kotimaassa. Pääset heti tuotantoon käsiksi, koska opastus on työn ohessa. Ahkera ja idearikas pärjää varmasti. Myydään irtaimistona. Paljon malleja, lehtiä ja piirustuksia kaupan päälle! Mainio tilaisuus alan vaihtajalle!!!
Varaa aika esittelyyn.
Ilmoittaja: Mikko Pekkanen Sijainti: 43440 Pylkönmäki  Näytä kartalla
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.