Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Uudenkarhea luhtikaksio Espoon Kauklahdessa

40 000 €
Näppärä, parvekkeellinen kaksio vuonna 2017 valmistuneessa kaksikerroksisessa luhtikivitalossa. Asunnossa vaaleat sävyt ja isot ikkunat, jotka tekevät asunnosta valoisan. Makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Kylpyhuoneessa paikka pesukoneelle, keittiössä paljon säilytystilaa ja astianpesukone. Huoneistossa on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattilämmitys. Lämmitykseen käytetään maalämpöä, joka on varsin energiatehokas ratkaisu.

Myyjällä on eri osakeryhmällä sähköpistokkeellinen ulkoautopaikka, joka myydään samanaikaisesti asunnon kanssa hp. 2000 eur. Autopaikka 12,5 m2.

Espoon Kauklahti on valittu vuoden 2018 kaupunginosaksi, Kauklahden alueella asuu yli 10000 asukasta.Paikallisjunat kulkevat rantarataa pitkin ja alueella myös hyvin toimiva bussiliikenne. Alueella on päivittäistavarakaupat ja myös perinteinen, kuuluisa 120-vuotias Halmeen leipomokahvila.
https://huutokaupat.com/1654991
Ilmoittaja: Kai Saarnia Sijainti: 02780 Espoo  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.