Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

Volkswagen Golf 2.0 TDI DSG vm-2006

2 800 €
Hyvä ja varmatoiminen käyttöauto. Perussiisti, vakaa kulkuinen ja liikku suhteellisen ripeästi lastutettu. Laatikko pelaa hyvin. Kilometrit eivät todellakaan tunnu missään ja paljon tuolla vielä ajaa. Hyvät talvirenkaat ja kesärenkaat ovat liki uudet. Molemmat rengassarjat alumiinivanteilla. Nokkahihna/vesipumppu/hilut vaihdettu tänä kesänä. Katsastettu toukokuussa. Runsaasti varusteita: saattovalo toiminto, tihku tunnistin pyyhkiöissä, sähkölasit/peilit ym, mootttorinlämmitin sisäpistokkeella.


Puutteet: tuulilasissa halkeama, vakkari ei pelitä. normaalia kulumaa eli ei ole uusi. Huoltokirja uupuu: uusittu hehkut, öljyt vaihdettu joku aika sitten, uusi akku, jarrupääsylinteri vaihdettu...


Tule ja ihastu. Vaihdossa voi tarjota henkilöautoa tai pakua. Joko halvempaa tai samaa hintaluokkaa.
Vuosimalli: 2006 Mittarilukema: 389000 km
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.