Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

3h+k, lavahissi löytyy rapusta

103 000 €
Myynnissä 3h+k+vaatehuone+lasitettu parveke Pietarsaaren keskustassa 2. kerroksessa, osoite Koulukatu 3. Lähellä Prismaa, apteekkia ja sairaalaa. Taloyhtiössä isot remontit tehty. Asunnossa pintaremontit+keittiöremppa tehty n. 7 v sitten, parvekkeen lattia uusittu v. 2017. Lavahissi on juuri valmistunut rappukäytävään. Katutasossa varasto. Taloyhtiöltä mahdollisuus vuokrata lämmintä autotallia ja muilta osakkeenomistajilta kylmiä autotalleja. Autopaikkoja myös pihalla. Rauhallinen talo, jota on hoidettu hyvin. Asunnon koko 72 neliömetriä. Ei yhtiölainaa tällä hetkellä, hissiremontin takia tuleva osuus n. 3600 €. Vastike 224,32 € ja vesimaksu per henkilö 18,5 € kuukaudessa. Vesimittaus tarkistetaan kerran vuodessa laskutusta vastaavaksi. Asunnossa on asunut sekä kissa että koira. 1 kuukauden lunastusoikeus yhtiössä.

Hinta: 103.000 €/tarjoa

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, voin vastata klo 16:00 jälkeen puheluihin. Lisää kuvia ja pohjapiirroksen saa sähköpostilla.

Vaihdossa huomioidaan Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn lähi-alueilta omakotitaloja isommalla tontilla /maatiloja. Iso autotalli/varasto plussaa.
Ilmoittaja: Katri Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.