Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

uusi nordic Legion viiltosuojatakki koko xxl-xxxl

180 €
Ny jacka som t.ex passer bra för ordningsvakter eller taxichaufförer.

Ovh: 279 euro.

Nordic Legion -viiltosuojatakin suojamateriaali on erittäin kestävää Dyneemaa, jolla on 5/5 viiltosuojausluokitus. Takki soveltuu siis erinomaisesti turvallisuusalalle ja antaa erinomaisen suojan veitsien, puukkojen tai muiden teräaseiden viiltoja vastaan.

Takki on suunniteltu yhteistyössä usean ammattilaisen kanssa. Työprosessissa on hyödynnetty vartijoiden, taksikuljettajien, järjestyksenvalvojien sekä turva-alan kouluttajien ammattitaitoa ja korkeita vaatimustasoja. 

Takin leikkaus sekä sen kaikki ominaisuudet on suunniteltu mahdollisimman toimivaa käyttöä varten. Taskujen leikkaukset, piilotettava huppu sekä mikrofonipidikkeet ovat muutamia yksityiskohtia jotka täyttävät vaativankin käyttäjän odotukset. Kauluksen sisävuori on vahvistettu mikrofleece materiaalilla joka antaa mukavan tunteen ja estää niskaa hiertymästä.
Ilmoittaja: G Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Vaatteet & kengät Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (239)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.