Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Pyhätunturi mökki 50m rinteistä, pääsiäinen, talvi

Vuokrataan keloasunto Tunturimaja Pyhätunturin ydinkeskuksessa 50 m rinteistä, 20 m ladulta, 150 m ravintoloista ja 250 m kaupalta. Makuupaikat neljälle, max viidelle jos käyttää tuvan vuodesohvaa. Neliöitä on 34 +12m2 parvi, tilava sauna ja kh. Facebookissa lisää kuvia Lapland Villas -sivuston kuva-albumissa: https://m.facebook.com/laplandvillas/?tsid=0.7631803643216748&source=result

HINNAT: Huippusesongin ulkopuolella vuokraus minimissään 3 vrk, hinta alkaen su-to 95€/vrk, viikkohinta alkaen 900€ marraskuun loppuun asti, pääsiäinen vielä vapaana 1350€/vk, vapaata tuolloin myös Ukonhattu 3 kelohuoneistoissa 850€/vk. Kaikki Pyhän ja Rukan mökit ovat joulu-uusi vuosi varattuja. Ukonhattu 3ssa on vielä vapaata jouluna ennen 28.12., 750€/vk, vuokrataan minimi 2vrk, 115€/yö.

Rukalla perheellämme on isompia kelomökkejä Villa Saarua by the Slopes 8 hengelle, Pikkukarhu 8 hengelle, Villa Pipo by the Lake 6 hengelle.

Kaikki meidän mökit sijaitsevat ydinkeskustassa tai lähellä keskustaa, rinteitä ja Skibussia eikä autoa tarvitse lomaillessa. Hiihtointoilijoina ladut ovat kaikissa mökeissä 50-150 m päässä.

ruka, pyhä, pyhätunturi, kuusamo, mökki, keloasunto, kelomökki, ruska

Ilmoittaja: MariaG Sijainti: 98530 Pyhätunturi  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (5)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.