Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Diesel Generaattori Matrix PG 6000-D-silent

300 €
Tyyppikilpi kuvassa kertoo tehot. Generaattorilla painoa sellaiset 140 kg että päätin tehdä sille oman kärryn. Lisä varusteena myös tupet että siirely onnistuu trukkipiikeillä.Tokihan tuo moottorikelkan perässäkin tulisi jos jalakset pyörien sijaan. Generaattorissa uusi akku mikä siirretty pois generaattorin sisältä koska ei olisi sinne sopinutkaan. Myös kaapelit vaihdettu paksumpiin ja lisätty päävirta kytkin. Akku on 70 A että mahdollista myös antaa lisävirtaa ulos.

Syy miksi tämän myyn on se että en ole täysin tyytyväinen generaattorin moottorin käyntiin. Käynnistyy kyllä ja virtaa antaa ulos kaikista töpseleistä. Ääni koneessa ihan siedettävä, mutta kone tai etenkin pakoputki alkaa hehkua kun gene kauemmin puksuttaa.
Tämä siis myydään korjattavaksi. En itse tunne oikein näitä yksisylinterisiä , että tässä hyvä tilaisuus sinulle jos ajattelet saavasi koneen oikeisiin säätöihin. Asiallisia tarjouksia kuunnellaan ! Generaattori on irrotettavissa kärrystä jos haluat vain generaattorin. Generaattorin hinta ilman akkua ja kärryä 300 eur. Katso myös syte ja https://docendo.fi/sivu/tuote/ilmastopaniikki/2440815

Taitaa olla osaksi ominaisuuskin pakoputken hehkuminen. Varaosana saa hieman erilaista pakoputkea osoite tässä
https://www.generatorguru.com/pg6000-d-pg6000-d-silent/
Ilmoittaja: Arto Kauppi Sijainti: 66500 Vähäkyrö  Näytä kartalla
Osasto: Maatalouskoneet & Välineet Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.