Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Espanjalainen kirjoituspöytä + 2 Renesanssituolia

4 500 €
Haluatko harvinaisen kirjoituspöydän, jollaista ei tule toista vastaan?
Tässäpä sinulle sellainen , lue lisää.

Espanjalainen Barokkikirjoituspöytä, tyyliltään 1500-luv loppua / 1600 -alkua, todellinen ikä kuitenkin on 1800- lukua, puuta ja rautaa, kuvionahkakansi, alapuoliset koristeelliset rautatukivarret. Puu näissä on lähes aina pähkinäpuuta.

Messinkiniitit kiertää pöydän reunassa, 3 pitkää ja tilavaa vetolaatikkoa, kaikissa toimivat lukot ja avain. Harittavat jalat. Rautavarret, joissa koristeelliset peltilehdet, yksi kahdeksasta lehdestä puuttuu. Puuosat koristeellisia kaiverruksia ja urituksia täynnä.

Pöytä on raskas ja erittäin tukeva. Noilla harittavilla jaloilla ja rautatukivarsilla luotiin illuusio ikäänkuin jalat olisivat leviämässä ilman noita tukevia varsia. Tämä oli näissä Espanjalaisissa pöydissä yleistä. Jalat harittavat hieman sivuille ja myös aavistuksen taakseppäin.

Kuvionahkakannessa on korjauksia. Pöydän reunoja on korjailtu nahkapäällisen osalta nurkasta ks. kuva ja muutama koristeniitti on eri mallia, kuitenkin sopii alkuperäisten kanssa yhteen. Pöydän nahkapäällinen oli kulmasta halkaistava kolmion mallisesti, jotta sen sai uudelleen liimattua pintaan sen pupruiltua hieman. Tästä on jäänyt liimasauma, joka näkyy kuvissa. En halunnut heittää alkuperäistä nahkaa pois, vaan säilytin sen viimeiseen asti konstilla millä hyvänsä.

Nämä Espanjalaiset kirjoituspöydät ovat maailmalla kalliita,usein 3000-6500 eur + kallis rahti + mahdolliset tullimaksut.

TUOLIT 2 KPL
Kaksi isoa ja korkeaa hienoa Renesanssituolia. Tummaksi petsattua puuta. Ne ovat malliltaan samaa 1600- luv alkua, mutta tehty varmaan 1900- luvulla. Tuolit on isot, korkeus 136 cm korvien päihin, istumakorkeus 51 cm, leveys 49 cm ja syvyys 41,5 cm.
Toisen tuolin selkänojan poikkipuussa kuivahalkeama ei vaikuta tukevuuteen ja pikku kolhuja kulmissa ja naarmuja sekä petsin kulumista paikoittain. Kumpikin kestää istumista eivätkä huoju. Hienot tähän pöytään!!
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.