Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

1500- luv lopulta aito iso Ming-vati Kiinasta

1 400 €
Kiinalainen yli 400- vuotias,suuri, aito, sinivalkea Kraak- posliinivati, Ming - Dynastian ajalta V. 1573 - 1619 , Keisari Wan Li - kaudelta.

Harvinainen, tämä on suurin mahdollinen koko, jona tätä KRAAK- vatia tehtiin, halkaisija 51 cm, hajonnut osiin joskus kauan sitten ja liimattu uudelleen kasaan. Vati kestää varovaista liikuttelua, kunhan sitä ei kolauttele mihinkään.

Tukirakenne teräslangasta ja teräsliuskoista takana lisävahvistuksena vadin ympäri. Älä poista tukirakennetta, sillä sen on joku hyvin tehnyt jo kauan sitten ja panta tukee liimattua vatia pysymään vielä paremmin kasassa.

Sinivalkeaa KRAAK- posliinia, perinteinen linnut kivellä ja maisema-aihe. Reuna jaettu 8: aan sektoriin, jossa kasviaiheita. Takana halkeaman päälle sitä peittääkseen on maalattu muinoin sinivalkea köynnösaihe ks. kuva 5.

Näitä näkee huutokaupoissa ja kansainvälisissä antiikkikaupoissa myynnissä myös korjattuina, sillä nämä vadit ovat todella kalliita ja niitä on myyty pikkuvikaisinakin ja hiushalkeamilla ja reunäsäröilläkin olevina 4000 - 6000 eur hintaan kansainvälisissä liikkeissä ja huutokaupoissa. Ehjistä huippukappaleista on maksettu 16000 US- dollariakin.

Näitä isoja myyntihintoja voidaan sitten kaupantekohetkellä todentaa netistä, näette, että nuo myyntihinnat eivät ole omia keksintöjäni. Suuntaa ne antavat kuitenkin.

Kun vadin koko muuttuu siitä tavanomaisesta pienemmästä n. 34-38 cm halkaisijasta tähän isoimpaan 51 cm kokoon, myös hinnoissa tapahtuu hyppäys aivan eri tasolle.

Tämä minun vatini kuitenkin, josta nyt on kysymys on joskus useaan osaan hajonnut ja kauan sitten uudelleen kasaan liimattu tukivanteella varustettuna ja siksi hintani on tämä.
Kunto tietenkin laskee vadin arvoa.

Näitä arvokkaita vateja menneisyydestä näkee silloin tällöin maailmalla myynnissä myös korjattuina, koska ei haluta heittää koko esinettä hukkaan sen visuaalisen kauneuden takia.

Suurin mahdollinen koko ja harvinainen.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.