Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Oma Talonmies

35 €
Kun tarvitset apua arjessa tai kotisi tarvitsee kunnostusta,
OmaTalkkari on luottopeluri kodin askareissa ja ylläpidossa. Olen kokenut monitoimiosaaja.
Kaikki alkaa veloituksettomasta arviointikäynnistä kotiisi ja annan hinta arvion samalla. Työnsuunnitelman pohjalta tehdään sopimus. Sopimuksessa on kokonaishinta tai tuntihinta.
Olen pitkän linjan ammatti kirvesmies ja entinen rakennusalan yrittäjä.Teen työni asiakasvaatimuksin hyvää käytäntöä ja rakennustapaa noudattaen. Teen kaikki kodin pienet arkiset korjaus - ja huoltotyöt sekä pihatyöt, joiden hoitamiseen sinulla ei ole aikaa, intoa tai työkaluja
Puutarhatyöt - nurmikon ja pensasaidan leikkuu - Polttopuiden teko - pienimuotoiset remontti - huonekalujen kasaus - hyllyjen ja naulakoiden asennus - listojen kiinnitys - remontit - terassit ja aidat - vesikourujen ja rännikaivojen puhdistus - varastojen tyhjennykset - jätteiden poisviennit - kiinteistön seuranta - lahovauriokorjaukset. Tunti hinta 28 eur + alv 24 / pakettihinta räätälöidään erikseen.
Muista kotitalousvähennys!

Mikä onkaan huolesi tai toiveesi - älä emmi ottaa yhteyttä ja kysyä!
Ilmoittaja: Thommy Sijainti: 07955 Tesjoki  Näytä kartalla
Osasto: Palvelut Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.