Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Kolme upeaa kaiverrettua antiikkituolia tammea

600 €


Huomio...nämä tuolit eivät ole niitä, jotka myydään sen Espanjalaisen kirjoituspöytäni kanssa!!
Niistä tuoleista on ihan oma ilmoitus, vaikka melko samantyylisiä ovatkin kts. myyjän muut ilmoitukset.

Kolmen antiikkituolin paketti. 3 kpl antiikkituolia, petsattua tammea. Tyyli on 1500/1600- luv vaihteesta kun Barokki teki tuloaan, oikealta iältään ovat 1800- luvulla tehtyjä. Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa.

Kuntokuvaus: patinaa, naarmuja, jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla, petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Kuvan 1 tuoli keskellä on sivutolppien osalta lähinnä osin aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa kts. kuva 6 ja tuoli keskellä, kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä.

Tuo ei tietenkään mikään vika ole, mutta ompahan kerrottu että ostaja tietää ja huomaa kuvista tuonkin asian.

Yksittäin olen näitä aiemmin kaupannut 250 eur hintaan/kpl.

Nyt myydään vain pakettina, hinta kolmelle yht. 600 eur.

** Luethan tarkasti silti vielä uudelleen tuon kuntokuvauksen, puutteita ja kolhuja vanhoissa esineissä aina on ja ne on todenmukaisesti lueteltu.Tässä ei olla myymässä mitään 20 kertaan lakattua peilikirkasta pianonkantta, josta ei löydä naarmuakaan, vaan rouheaa, kulunutta, ajanmukaista antiikkia.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (16)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.