Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Sodan ajan Lottatavaraa + LottakirjaNämä aidot muonituslotan merkit, essun, Lahden alueen hihanauhan ja Lottakirjan myyn nyt pois pakettina.

Hihanauhaa käytettiin villaisen juhlapuvun kanssa ja manttelissa / takissa. Hihanauha on Päijät-Hämeen Lahden hihanauha. Hihanauhassa on käytön jälkiä, sodassa kun on ollut. Hihanauhasta tiedetään varmuudella, että se on vanhempaa mallia ja tehty ennen vuotta 1941, koska silloisen uudistuksen myötä tuo väliviiva sanojen Lotta ja Svärd välistä poistui. Vuoden 1941 ja siitä nuoremmat nauhat on ilman väliviivaa. Nauha on siis talvisodan ajalta tai jo aiempi. Essussa on pieniä jälkiä käytöstä, väri on luonnonvalkoinen, katso oikea sävy kuvasta 2. Essu on ehjä, pesty ja silitetty. Kirja on hyväkuntoinen.

Pikkumerkit, kuvattu mustan huovan päällä. Muonituslotan hihan merkki, jota korjasin takaa liimaamalla mustan huopapalan vahvistukseksi, koska reuna hieman repeytyi. Nyt on ok ja ommeltavissa taas pukuun. Sitten setissä muonituslotan ruskea ohut hiharimpsu, tämä värillinen jaostonauha ommeltiin kenttäkeittiö-merkin viereen yläpuolelle vasemman hihan ympärille.
Muut kaksi merkkiä ovat: kunnianauharipa , josta toinen piikki puuttuu, punamusta talvisodan muistomitalin nauha, sekä vaaleampi 2.luokan vapaudenmitalin nauha. Sitten mukana vielä lottien ilta / yleiskurssimerkki, valkea tähti, joka ommeltiin vasemman taskun keskilaskoksen keskelle.

Tästä muistosetti sotiemme sankareiden , univormupukuisten naisten aitoja sodan ajan merkkejä, hihanauha,essu + kirja.
Myydään settinä, ei erikseen. Perus- hihanauhojen myyntihinnat kautta rantain ovat n. 80 -140 eur, erikoisen harvinaiset 200- 250 euroakin. Hihanauha on tehty ennen v. 1941. Merkit: perus hihamerkit n. 25-40 eur, harvinaiset satoja eurojakin, hihan jaostonauhoja ja essuja ei näe ihan niin usein. H= 250 eur/tarjous.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Harrastus & Keräily Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (16)
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.