Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Langaton USB hiiri

40 €
Melkein uusi, vain hetken käytössä ollut. Hinta oli Gigantissa 59.95€ tammikuu/2020. Vastaanottimen saa kätevästi hiireen suojaan joten kätevä matkakäytössä.

Logitech M510 on laadukas langaton tietokonehiiri, jonka muotoilu ja pehmeä tarttumapinta ja sivugripit tarjoavat korkeaa käyttömukavuutta. Hiiren ergonominen muotoilu sopii sekä vasen-, että oikeakätisille ja on suunniteltu niin, että se on mukavan tuntuinen myös pitkän käytön jälkeen.
Selaa verkkosivuja ja asiakirjoja nopeasti kätevän rullauspainikkeen avulla, jonka avulla siirryt sivuilla sekä eteen-, että taaksepäin ja sivuittain. M510:ssä on lisäksi painikkeet, joiden avulla voit helposti siirtyä taakse- ja eteenpäin verkkosivustoilla.
Pieni langaton Logitech Unifying -vastaanotin voidaan pitää pysyvästi kiinni kannettavassa. Yhteen vastaanottimeen voidaan useampi yhteensopiva laite.
Lasertekniikan ansiosta hiiri varmistaa viiveettömän ja tarkan seurannan lähes kaikilla alustoilla.

Lähetän myös postitse. 

Soita vain klo 17-22 välillä. Parhaiten tavoitat tekstiviestillä tai sähköpostilla !
Ilmoittaja: 0403712678 Sijainti: 61600 Jalasjärvi  Näytä kartalla
Osasto: Tietokoneet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.