Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

MYYTY!

HENGITYSSUOJAIN AIR-ACE

59 €
AIR-ACE HENGITYSSUOJAIN, SININEN hyväksytty puolinaamari Eurostandardin 140 mukaan
turvallinen, helppokäyttöinen ja taloudellinen käytössä
uloshengitysilma virtaa ison läppäventtiilin kautta alaspäin, estäen lasien sumenemisen - helppo hengittää suuren suodatinalan ansiosta, ympäristöystävällinen ja erittäin hygieeninen
kasvo-osia ja hihnoja saatavana myös varaosina, suodatinvalikoima: P2, P3, hajusuodatin aktiivihiili kasvokoko normaali, väri: petrolinsininen.
Valmistettu allergiatestatuista materiaaleista, ei sisällä lateksia eikä silikonia. Täydellisen sopivuuden kasvoille varmistaa tiivis suukappale, joka on saatavilla kahdessa koossa. Hengityssuojaimeen voidaan kiinnittää Air-Ace visiiri suojaamaan silmiä.
Suodattimen suuri pinta-ala mahdollistaa erittäin kevyen hengitysvastuksen. Käytännöllinen nauhasto tekee hengityssuojaimen pukemisen ja poistamisen vaivattomaksi.
Air-Ace suodatin vastaa jopa 15 kertakäyttöistä suojainta. Hihna ja kasvo-osa ovat saatavilla myös varaosina, mikä pidentää suojaimen käyttöikää. Pitkäikäinen käyttö suojaimen käyttöikä on vuosia ja vain suodatinosa vaihdetaan tarvittaessa.
Suodattimet Air-Ace hengityssuojaimeen.
P2 -suodatin toimii tavanomaisia hiukkasia vastaan kun työskennellään metallin, puun ja kivimateriaalien ym. kanssa.
Hihna ja kasvo-osa ovat uusittu, siisti, tarpeettomana, mukaan 11kpl P2 suodattimia yhteis hintaan 59e
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Maatalouskoneet & Välineet Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.