Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Ilmoitus on vanhentunut!

Harvinainen kirjoituspöytä Espanjasta

3 800 €
Espanjalainen Barokkikirjoituspöytä, tyyliltään 1500-luv loppua / 1600 -alkua, todellinen ikä kuitenkin on 1800- lukua, puuta ja rautaa, kuvionahkakansi, alapuoliset koristeelliset rautatukivarret. Puu näissä on lähes aina pähkinäpuuta.

Messinkiniitit kiertää pöydän reunassa, 3 pitkää ja tilavaa vetolaatikkoa, kaikissa toimivat lukot ja avain. Harittavat jalat. Rautavarret, joissa koristeelliset peltilehdet ja 10 cm pyöreät kiekot, yksi kahdeksasta lehdestä puuttuu. Puuosat koristeellisia kaiverruksia ja urituksia täynnä.

Painava, tukeva pöytä: harittavilla jaloilla ja rautatukivarsilla luotiin illuusio ikäänkuin jalat olisivat leviämässä ilman noita tukevia varsia. Tämä oli näissä Espanjalaisissa pöydissä yleistä. Jalat harittavat hieman sivuille ja myös aavistuksen taakseppäin.

Kuvionahkakannessa on korjauksia. Reunoja on korjailtu nahkapäällisen osalta nurkasta ks. kuva ja muutama koristeniitti on eri mallia, kuitenkin sopii alkuperäisten kanssa yhteen. Nahkapäällinen oli kulmasta halkaistava kolmion mallisesti, jotta sen sai uudelleen liimattua pintaan sen kupruiltua hieman. Tästä on jäänyt liimasauma, joka näkyy kuvissa. En halunnut heittää alkuperäistä nahkaa pois, vaan entisöin ja säilytin sen viimeiseen asti konstilla millä hyvänsä.

** Nämä Espanjalaiset kirjoituspöydät ovat maailmalla kalliita, usein 3500-6500 eur + kallis rahti + mahdolliset tullimaksut päälle.
Hintoja voin todentaa ostohetkellä jos joku tosissaan haluaa tämän hankkia ja varmistua, että nämä sen verran yleisesti maksavat.
Meidän maamme hintataso ei useinkaan ole vertailukelpoinen esim keski-Euroopan tai vaikka Englannin tai Yhdysvaltojen vastaaviin hintoihin. Siellä näitä arvostetaan aivan toisella tavalla, esim Englannissa kaikki antiikkia olevat tammi ym jalopuukalusteet ovat ihan omassa luokassaan. Meillä nämä on vähälukuisia. Minäkään en myy tätä harvinaista pöytää satasella tai kahdella.

** Tähän olisi upeita antiikkituolejakin mukaan, neljää eri mallia !


Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.