Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Uthyres 2013 byggd etta i Vasa. Vuokrataan 2013 rakennettu yksiö Vaasassa

Uthyres en etta på 29 m² och balkong 8,4 m² i Vasa på Skolhusgatan 51A. Våning 2/2 , även stor hiss finns.Stor kyl/frys, spis och diskmaskin och porttelefon. Kabeltv och bredband 50 Mb ingår. Stort badrum med tvättmaskin. Spegelskjutdörrar till hallskåp. Till icke rökare och inga husdjur. Möjlighet till bilplats. ledig 1.4 eller enligt överenskommelse.
Vuokrataan yksiö 29 m² isolla parvekkeella 8.4 m² Vaasassa Koulukatu 51A. Kerros 2/2 . Talossa myös iso hissi. jää/ pakastinkaappi, liesi, astianpesukone ja porttipuhelin. Iso kylpyhuone, pesukone. kaapelitv ja laajakaista 50 Mb sisältyy. eteisessä peililiukuovet. Ei tupakoitsijoille, ei lemmikkejä. Mahdollisuus parkkipaikkaan. vapautuu 1.4 tai sopimuksen mukaan.
Ilmoittaja: Skolhusgatan 51 Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.