Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Moderni liitutaulu maalaus

1 340 €
Taiteilija myy omasta kokoelmastaan isokokoisen modernin taulun, joka on koostettu neljästä palasta, teema on liitutaulumainen piirros. Työ on akryylimaaleilla maalattu.

Tietoja minusta ja taiteestani löydät lisää sivuiltani www.irene-lyytinen.com, tämä nyt myynnissä oleva taulu on uniikkikappale.

Taulun koko ilman kehyksiä on 90x110 senttiä. Kehysten kanssa koko on 104x124 senttiä. Taulussa on tuplakehys. Valkea puinen koivukehys on paksuudeltaan 5-1,7 senttiä, sisempi tehosteena toimiva punainen kehys on paksuudeltaan 1 senttimetrin. Tämä taulu on uniikki kappale.

Taulu nähtävissä sopimuksen mukaan Lapinlahdella tai se voidaan myydä myös postitse. Yhteydenotot irene.mirjami.lyytinen@gmail.com tai 045 24 787 40.
Ilmoittaja: Irene Sijainti: 73100 Lapinlahti  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.irene-lyytinen.com
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.