Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Vuokrataan avara kolmio, Rymlig trea, Spacious tree-room apartment

850 €
Avara kolmio 76m 2 kaksi makuuhuonetta ja olohuone+keittiö yhdessä saunalla vanhassa upeassa tehdasrakennuksessa. Vuokrataan mielellään kalustettuna futon-sängyllä. Bussipysäkki ja kauppa toisella puolella tietä ja keskusta ja yliopisto noin 2km kävelymatkan päässä. Rantaan 10min kävelymatka. Rauhallinen ja mukava paikka asua. Vuokrataan alkaen 1.6.2020.
Three rooms and a kitchen 76m2 kitchen is together with a living room + sauna in a beautiful building that has been an old factory. Its preferably rented furnished and with a futon bed. Bus stop and a grocery shop are is just on the other side of the road. Its about 2km to city center and to the university. You can walk to the beach in 10min. This is a peaceful and calm place to live. Vacant from 1.6.2020.
Ilmoittaja: Mirva Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.