Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Raymarine Element 7S Karttaplotteri/kaikuluotain + Karttakortti

498 €
7 nappikäyttöisten huipputehokkaiden Raymarine Element sarjan karttaplotteri/kaikuluotainten avulla löydät kalat sekä parhaat kalapaikat! S-malleissa tehokas digitaali kaikuluotain, johon voit yhdistää Raymarine CPT-S anturin. Voit käyttää myös Navionics sekä C-Map 4D karttakortteja, Element toimiikin myös erinomaisena karttaplotterina, jos et tarvitse kaikuluotainta!

Element S -sarjan navigointinäytöt antavat sinulle vapauden nauttia avovesistä
Valitse kohteesi ja anna Elementin nopean ja tarkan 10 Hz:n GPS/GNSS:n johdattaa sinua. Element S on suunniteltu tarjoamaan yksinkertaista ja edullista suorituskykyä, ja siitä tulee nopeasti luotettu risteilykumppanisi. Neliydinprosessori tarjoaa nopeasti reagoivaa suorituskykyä ja Elementin kaikissa sääoloissa ja auringonpaisteessa katseltavissa oleva näyttö tarjoaa kartta- ja navigointitietoja kauniissa väreissä. Elementin yksinkertaisen ja suoraviivaisen LightHouse Sport -käyttöjärjestelmän ansiosta navigointi on luotettavaa. Kun olet matkalla, Element S auttaa sinua pitämään oikean kurssin lukuisten käyttäjäystävällisten ominaisuuksien avulla, kuten kohteen AIS-kerroskuvat, autopilotin integrointi ja purjehduksen mittarinäytöt.

Pakkaus sisältää

-Element 7 näyttö
-Asennus teline
-Virta /datajohto
-Raymarine Lighthouse karttakortti
Ilmoittaja: Fantoy Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Venetarvikkeet Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.fantoy.fi/se/raymarine-element-7-med-navionics-silver-sjokort-cpt-s-eko-tempteraturgivare.html
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.