Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Omakotitalo Korsnäsin kirkonkylässä

133 000 €
Keskeisellä paikalla Korsnäsin kirkonkylässä viihtyisä asuinrakennus. Talon kokonaispinta-ala on 194 m². Talo koostuu olohuoneesta, keittiöstä, kahdesta / kolmesta makuuhuoneesta, hiljattain kunnostetusta kylpyhuoneesta, josta löytyy hieronta-suihkukaappi, sisääntuloaulasta jossa säilytystiloja, takkahuoneesta, saunasta, pannuhuoneesta, kylmiöstä, isosta pesutuvasta, apueteisestä, sekä kahden auton autotallista. Tontilta löytyy myös iso erillinen kahden auton autotalli, jossa on hyvin säilytystilaa.

Tontti on kooltaan noin 2500 neliömetriä. Tontilla kasvaa nurmikkoa, koristeistutuksia, pensaita ja puita, kuten sypressi, pihlaja, vaahtera, koivu, mänty yms. Talon länsipuolella on kivetty patio, johon paistaa iltapäivä- ja ilta-aurinko. Myös talon etupuolelta itään päin löytyy kivetty patio. Puutarhasta löytyy omenapuita, herukoita, karviaismarjoja, sekä kasvimaa.

Erittäin keskeinen sijainti Korsnäsin kirkonkylässä. Aivan naapurista, talon läheisyydestä löydät ruokakaupan, apteekin, pankin, vakuutusyhtiön, kunnantalon sekä kirjaston. Ala-asteelle matkaa vain 1 km ja päiväkotiin 1,5 km.

Lisätiedot, hintatieto sekä lisää kuvia löytyvät oheisesta linkistä: https://sites.google.com/view/bostadshusikorsnas

Soita tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse, niin voimme sopia talon esittelystä.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Omakotitalot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.