Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

EFG Liukuovikaappi toimistoon tai kotiin

269 €
EFG:n valmistamat siistit ja laadukkaat koivunväriset liukuovikaapit toimistolle tai kotiin. Leveys 120, korkeus 195, syvyys 40 cm. Pintojen hionta ja vahaus alkuperäiseen tai muuhun väriin sovittavissa erikseen. Kaapissa on pieniä naarmuja ja käytön jälkiä, avaimet ovat tallessa.

Hinta 269e kuvanmukaiselle kokonaisuudelle. Erikseen joko ylä- tai alataso. Alataso hintaan 169e ja yläosa hintaan 99e. Hintaan sisältyy 24 Alv.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kotiovelle 10 km säteelle Vaasan keskustasta yli 100 arvoisille ostoksille! Toimitus muille tilauksille erikseen sovittavissa. Tuotteita pääsee katsomaan varastollemme Vaasan keskustaan ottamalla meihin yhteyttä.

Maksaminen onnistuu käteisellä tai mobilepayllä, sekä laskulla 5e lisähintaan erikseen sovittuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tarjous jos kiinnostuit!

Hakusanat: työpiste, kotitoimisto, liukuovikaappi, liukuovi, laatikko, EFG, Isku, Martela, edullinen, halpa, laadukas, jykevä, mappihylly, mappikaappi, säilytys, toimitettuna, Koivu, lakattu, koko Suomeen, työ, tyylikäs, siisti, lukollinen, maalattu
Ilmoittaja: Sammal solutions oy Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.