Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Rivitalo 77m2 kolmiö Längelmäessa Jämsä MH hinta 18000 ,VH 18000

Myydään rivitalo rakenus1968 v, oma maa 77m2 LängelmäessäJämsä.MH 18000€ ja velaton hinta 18000€. yhtiövastike 346.50€ sisällä vesi ja sauna.2 makuhuone ja iso olohuone ja leveä eteinen kaapit mukana: keittiö ei iso ,mutta iso ikkuna, paljon valkoinen kaapit ja pöydät koko seinällä, sähkö liesi ,paikka astiat pesukone varten, jääkappi ja iso kaappi vieressä . Mahtuu iso pöytä ja tuolit mukana ja joku bufetti toisella seinällä. Kaunis tapetit vaalea ruskea väri ja puoli seinä puusta. Kaksi ovi yksi eteinen toinen olohuone suunta, Iso ikkunat joka huoneessa ja olohuoneessa 3 koko seinalla. Maku huoneessa on vaatehuone ja toisella iso kaapit Kaikki ulko ovi lasillinen. WC ja suihku erikseen. Suihkussa ja WC on lavuaari ja ja suihkussa on kaappi lavuaarin alhaalla ja on pesukeno paikka. Makuhuone ja olohuone maalattu toinen makuhuone tapetit. Eteinen ja WC puoli seinä puusta. Suihkussa on hyvä kahveli kokonaan. Lattialla on muovit Kato on valkoinen noin 2m30 sm. Kaunis taka piha. Katso kuvia. On tila rakentaa terassi. Sauna on talonyhtiössä. On lämmin kanssa autopaikka 10€.tai voi jäädä ikkunat vieressä. Sale kauppa on 850m. Toinen ABC toisella puolella Längelmäki. Apteekki ja pieni terveys asema, kirjasto , kahvilla, ravuntola, koulu on, Kaunis iso järvi , uima ranta ja vene paikka. Bussi on. 2 päivä viikossa Oriveden suunta, joka päivä Jämsän taulu mukana. Juna meni ohi. Tampere on 70km.Juvaskelään suunta bussi mene Tampereelta , taulu mukana voi käy Längelmäkiin. Kaunis metsä. Pankki ei ole , otto p. automatti on. Hyvä asunto. Sopi perheelle ja erinomainen paikka eläkeläiselle .Kunto tyydyttyvä. Maksu teemme OP pankissa rahaa siirto.. Sovimme. Vero maksatte velaton hinnasta itse. Ei tarvita maksaa mitään lisä. Kauppakirja ja is. todistus.
Myyjään asuntoni itse olen yksi omistaja ei ole pankki velka.. Soita 0456346271 ta kirjoita findit kautta. Sovimme katso päivä. Auto ei ole. Maksan bensa matka meno Nokian-Längelmäki- Nokan jos kauppa onnistanut
Ilmoittaja: Maria Sijainti: 37120 Nokia  Näytä kartalla
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.