Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.

Upeita tummia antiikkituoleja 8 kplKUVA 1
Keskiaikamallinen 1400- luv tyyliä oleva Savonarola- munkkituoli. Tehty 1800- luv, kaunis patina ja kuluneisuus.
Suuri, kork 99.5 cm, lev 76.5 cm, istuinkork 49 cm, käsinoj pit 51 cm , jalaksien pit 45 cm ja istuinosa 32.5 cm x 30 cm. Etujalassa lähes huomaamaton liimakorjaus, kestää istua. Kahdeksan rimaa tekee X- ristikko rakenteen. Selkänojassa Savonarola- munkin profiilikuva ja lohikäärmeet, istuinosan ympyrän sisällä keskiaikainen heraldinen Fleyr De Lys- liljankukka symboli. Harvinaisempi tuoli. *Hintaa alennettu, nyt 1500 eur.

KUVAT 2-4
Kolme antiikkituolia etelä-euroopasta, tammea. Tyyliltään ovat 1500/1600- luv vaihteesta, oikealta iältään ovat 1800- luv tehtyjä. Mahtavat ja syvät kaiverrukset selkänojan ja etusarjan poikkipuissa.
Kunto: patinaa 150-200 vuoden ajalta, naarmuja, jälkiä ja pikku kolhuja ja lohkeamia eri puolilla, petsin kulumista, yhdessä liimakorjaus sivutolpassa, silti hyväkuntoisia, lujia, kovaa ja kuivaa tammea, yksikään näistä ei huoju. Korkeus 113 cm, leveys 46cm, istuinkorkeus 48 cm. Rouhea ulkonäkö ja pientä kolhua siellä täällä niinkuin lueteltu.

Kuvan 2 tuoli vas reunassa on sivutolppien osalta lähinnä osin aavistuksen muita vaaleampi väriltään. Lisäksi tässä tuolissa tuo takajalkojen välipuu on samassa tasossa sivulla kiertävien välipuiden kanssa kun taas kahdessa muussa tuo takaosan välipuu on hiukan sivurimoja ylempänä. Myydään pakettina, hinta kolmelle yht. 600 eur/ tarjous.

KUVA 5
Isot mahtavat , tummat ja kaiverretut Renesanssituolit 136 cm korkeat. Tyyliltään 1500- lukua, oikea ikä 1900- lukua. Istuink. 51 cm, lev 49 cm, syv 42 cm. Isot tuolit, sopiva kuluneisuus, Pieniä jälkiä. Hinta 900 eur /pari.

KUVA 6
Tuolipari uustuotantoa, 1400- luv Savonarola tuolin mallia X- muotoisine jalkoineen. Toisen jalat tarvii uusintaliimauksen, kestää nytkin istua ,hieman huojuu. Siksi hinta parille vain 90 eur.

* Myynnissä myös harvinainen tumma pöytä.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (13)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.