Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Kaksio Rantakadulta Vaasasta

695 €
1.11. vapautuu Vaasan parhaalta paikalta osoitteesta Rantakatu 12 B 43-neliöinen kaksio. Asunto sijaitsee talon toisessa kerroksessa, ja talosta löytyy myös hissi.

Asunnon yleiskunto on hyvä. Makuu- ja olohuoneen jakaa liukuovi, joten asunnosta saa helposti perinteisen kahden huoneen asunnon tai avaran huoneiston. Makuuhuoneeseen on lisäksi sisäänkäynti eteisen puolelta.

Hyväkuntoisessa ja siistissä kylpyhuoneessa on valmiiksi pyykinpesukone. Niin kylpyhuoneessa, keittiössä kuin makuuhuoneessakin on runsaasti kaappitilaa.

Asunnon isot ikkunat ovat länteen eli merelle päin, mikä tekee asunnosta valoisan ja avaran. Asunnon kruunaa tuulensuojassa oleva parveke.

Sijainniltaan tämä asunto on loistava. Torille kävelee 10 minuuttia ja suoraan alaovelta pääsee kauniiseen ulkoilumaastoon. Talon alakerrasta löytyy myös lähikauppa.

Vuokra on 695,00 € + vesimaksu 15,00 €. Vuokravakuus on yhden kuukauden vuokra eli 695,00 €. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen, ja luottotiedot sekä kotivakuutus vaaditaan.
Ilmoittaja: Helmi Eskelinen Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.