Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Rivitaloneliö Kuopio

139 900 €
Esittely/näyttö joustavasti sovittavissa ma-su 09.00-18.00. Hienolla paikalla valoisa perheasunto Kuopiossa.

Erinomainen vaihtoehto ensiasunnoksi tai vuokra-asumisen sijaan. Erinomainen sijainti ja lapsiperheelle turvallinen kasvuympäristö. Hiljaisen kadun varrella tilava ja valoisa rivitalohuoneisto 90m2.
Kolme makuuhuonetta, valoisa, avoin ja avara keittiö/olohuone, sauna, vaatehuone, 2x wc, 2x lämmin/kylmävarasto, autopaikat, suojainen pihaterassi ja rauhallinen sisäpiha leikkipaikkoineen. Lattiapinnat parkettia, keittiö/eteinen laatta, pesuhuone/sauna laatta. Seinät tapettia/maalattu. Kouluun/päiväkotiin turvallinen reitti ilman kadun ylityksiä. Myös lemmikin pitäminen ja ulkoiluttaminen onnistuu mainiosti suojaisen pihan ja metsän läheisyyden ansiosta. Hyvä kunnossa oleva velaton ja vakavarainen taloyhtiö, kaukolämpö ja edullinen yhtiövastike 225 . Tehdyt huollot ja remontit: -Keittiön kalusteet uusittu 2004 -Pesutilojen kalusteet uusittu 2004 -Autopaikkojen sähköpistokkeiden kotelot 2008 -Antenninvahvistin vaihto 2008 -Keittiö lattialaatat uusittu/lattialämmitys 2009 -Kaukolämmönvaihdin uusittu 2011 -Ulkovalaistus uusittu 2012 -Vesirännit/syöksytorvet uusittu 2013 -Huoneistokohtaiset piha-aidat uusittu 2014-2015 -Vesikatteen katto huoltomaalaus 2016 -Ilmastointikanavien puhdistus 2016 -Saunan puupinnat käsitelty 2019 -Vesimittari uusittu 2019 -Patteritermostaatit uusittu 2019 -Lämmitysjärjestelmä säädetty 2020- portaat maalattu valkoinen 2020. Taloyhtiön kunnossapitosuunnitelmassa ei tiedossa olevia/suunniteltuja isompia remontteja. Lähellä kaikki palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ABC/S-market Pitkälahti, Matkus/Ikea kauppakeskus, Petosen keskus S, K ja Lidl kaupat, apteekki jne. Alueella lähistöllä koulu, useita päiväkoteja, lenkkipolut, hiihtoladut urheilu/tennishalli/kenttä ja kaukalo. Lähellä Kallavesi/ Pitkälahti liikuntareitit, Lippumäen liikuntakeskus. Julkiset kulkuyhteydet 100m ja lisäksi nopeat liikenneyhteydet moottoritien kautta
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: ASUNNOT & TONTIT Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.