Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Suuri keskiaikatyylinen käsinojatuoli

1 500 €
Keskiaikamallinen 1400- luv tyyliä oleva Savonarola- munkkituoli. Tehty 1800- luvulla, kaunis patina ja kuluneisuus.
Suuri, kork 99.5 cm, lev 76.5 cm, istuinkork 49 cm, käsinoj pit 51 cm , jalaksien pit 45 cm ja istuinosa 32.5 cm x 30 cm.

Etujalassa lähes huomaamaton liimakorjaus kuva 4, kestää istua. Kahdeksan rimaa tekee X- ristikko rakenteen. Selkänojassa Savonarola- munkin profiilikuva ja lohikäärmeet, istuinosan ympyrän sisällä keskiaikainen heraldinen Fleyr De Lys- liljankukka symboli. Harvinaisempi, iso tuoli.
*Hintaa alennettu, nyt 1500 eur.

Myynnissä olisi sitten pari muutakin tuolimallia, toista 3 ja toista 2 kappaletta. Ja näihin kaikkiin tuoleihin sopiva erittäin hieno kirjoituspöytä.

* Myynnissä on myös pari aitoa huonekalua 1400- luvulta, toinen on kokonaan ja toinen puoliksi keskiajalta. Käy katsoon nämäkin harvinaisuudet, joita maassamme ei vielä koskaan ole ollut kenelläkään julkisesti myynnissä. Jos ne eivät heti näy käy listallani, niin katso hetken päästä uudelleen. Ne on aikanaan hankittu Englannista, jossa ne on 1400- luvulla molemmat tehtykkin ja olen niistä ollut jo yhteydessä mm. maamme kansallismuseoon, muutamaan muuhunkin museoon ja taidesäätiöön. Niistä on dokumenttia, viranomais/lakilausuntoa maastavientiä koskien sekä sertifikaatti esittää ostajalle. Tarkemmat tiedot arkku-ilmoituksessani.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (17)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.