Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Espanjalainen kirjoituspöytä + kuvan tuoli

3 400 €
* TARJOUS=
Marraskuun loppuun asti saat tuon kuvassa olevan ison keskiaikatyylisen käsinojatuolin kaupan päälle jos hankit tämän pöydän.
Tuoli on erikseenkin myynnissä ,hinta 1500 eur.

* Vaihtoehto 2 ... saat kaupanpäälle joko ne 2 korkeaa Renesanssituolia tai sitten ne 3 etelä-Eurooppalaista tammituolia.

Espanjalainen Barokkikirjoituspöytä, tyyliltään 1500-luv loppua / 1600 -alkua, todellinen ikä kuitenkin on 1800- lukua, puuta ja rautaa, kuvionahkakansi, alapuoliset koristeelliset rautatukivarret. Puu lähes aina pähkinäpuuta.

Messinkiniitit kiertää pöydän reunassa, 3 pitkää ja tilavaa vetolaatikkoa, kaikissa toimivat lukot ja avain. Harittavat jalat. Rautavarret, joissa koristeelliset peltilehdet ja 10 cm pyöreät kiekot, yksi kahdeksasta lehdestä puuttuu. Puuosat koristeellisia kaiverruksia ja urituksia täynnä.

Painava, tukeva pöytä: harittavilla jaloilla ja rautatukivarsilla luotiin illuusio ikäänkuin jalat olisivat leviämässä ilman noita tukevia varsia. Tämä oli näissä Espanjalaisissa pöydissä yleistä. Jalat harittavat hieman sivuille ja aavistuksen taakseppäin.

Kuvionahkakantta on korjattu, huom...eka kuvassa pöytä on vielä ilman korjauksia. Reunoja on korjailtu päällisen osalta nurkasta ks. kuvat ja muutama koristeniitti eri mallia, kuitenkin sopii alkuperäisten kanssa yhteen. Nahkapäällinen oli kulmasta halkaistava kolmion mallisesti, jotta sen sai uudelleen liimattua pintaan sen kupruiltua hieman. Tästä jäänyt liimasauma, joka näkyy kuvissa. En halunnut heittää alkuperäistä nahkaa pois, entisöin ja säilytin sen viimeiseen asti.

** Nämä Espanjalaiset pöydät ovat maailmalla kalliita, n.3500-6500 eur + kallis rahti + mahdolliset tullimaksut.
Hintoja voin todentaa ostohetkellä jos joku tosissaan haluaa tämän hankkia.

* Hinta 3400 eur/ tarjous.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (17)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.