Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Keskiajalta aito arkku v. 1480-1500

12 500 €
Ole hyvä,lue tämä ilmoitusteksti kokonaan ennenkuin teet päätelmiä. Todellinen harvinaisuus nyt kaupan! Olen ollut tästä jo yhteydessä maamme eri museoihin ja säätiöihin. Tämä on ensimmäinen kerta kun maassamme myydään julkisesti keskiaikaista huonekalua, siis arkkua jonka vuosiluku alkaa numeroilla 14...tai vanhempi. Suomessa ei koskaan ole ollut ensimmäistäkään myyjää, jolta näitä olisi saanut. Itse olen näihin harvinaisuuksiin perehtynyt jo 25 v ajan. Tämä voi mennä vielä kansainväl huutokauppaan ulkomaille.

Arkku on Englantilainen, yli 500- vuotias, vuodelta 1480-1500. Aito,iso ja harvinainen arkku Ruusujen sodan lopun ajalta, jossa Lancasterin ja Yorkin suvut kävivät sotaa Englannin kruunusta v. 1455-1485 ja sitä seuranneen Tudor- suvun ajalta v.1485 eteenpäin.
Ns. matka-arkku, kevyttä lehtipuuta, päällystetty vettä hylkiväksi nahalla ja vahvistettu kauttaaltaan ristikkorakenteella rautasuikaleilla. Isot rautakahvat, toinen korvattu menneisyydessä lähes samanikäisellä. Alkuperäiset 3 lukkoa + 3 salparautaa ,ei avainta. Mitat= pit 122 cm, lev 46 cm ja kork kansi kiinni 56 cm ja auki 82 cm. Paino n.25-30 kg. Pohjan peltisuikaleet on uudempaa vahvistusta. Englannissa on identtinen arkku, joka on kuulunut erittäin tärkeälle keskiajan henkilölle.

DOKUMENTIT= Aitoustodistuksena toimii kuvallinen Lontoossa myönnetty laatusertifikaatti. Alkuper säilytetään keskusrekisterissä Lontoossa ja minulta saat sen kaksoiskappaleen. Arkusta on myös esittää Englannin taideviraston kulttuuriviranomaisen vientilupayksikön johtajan lausunto, aiempi provenienssi, virallinen tullirahtikirja ja laatusertifikaatti. Arkku ei tarvinnut maastavientilupaa, sillä Englannin viranomaisten asettamat rajat arkun ostohinnalle eivät täyttyneet. Provenienssi= englantilaisesta yksityiskokoelmasta. Näitä ei koskaan ole myyty Suomessa. Ostokuitti kirjoitetaan ja henkilöllisyys todistetaan.
- tarjouksia kuunnellaan.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (17)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.