Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Penkki jonka päädyt 1470- luvulta

3 800 €
Laitan tässä vielä toisen keskiajan huonekalun myyntiin. Tämä on puolikas keskiaika-versio, jossa penkin korkeat päädyt ovat aidot ja n. 1470- luvun myöhäiskeskiajan Englannista.

Puuseppä on sitten tehnyt niiden keskelle tuon välipenkkiosan uudesta puusta ja liittänyt nuo keskiaikaiset päädyt ihan puutappiliitoksilla ja liimalla ilman nauloja tai ruuveja. Näin saatiin hieno kokonainen ja näyttävä penkki, jossa on kuitenkin aidot 550- vuotiaat päädyt.
Päädyt on Englantilaiset ja Ruusujen sodan ajalta, jolloin Lancasterin ja Yorkin suvut taistelivat v.1455-1485 Englannin kruunusta. Ajanjakso oli kovin tapahtumarikas maan historiassa.

Joko penkin tai sellaisen lukulehterin päädyt. Päädyt on kovaa vanhaa tammea, 550- vuotiaita ja 6.5 - 7 cm paksuja, raskaita. Korkeus on 129 cm, leveys 35 cm, penkin pituus 154 cm. Istuinosan koko 142 x 31.5 cm. Päätyjen reunat on takaa suorat, mutta etuosastaan ne on kauniisti koverrettu ja tyylitelty ks, kuvista. *Toisen päädyn huipussa on myöhemmin taiten tehty korjaus/poistokaiverrus. Huipun kaiverrukset on keskenään hiukan erilaiset. *Huom...istuinosaan on liimattu musta 2 mm paksu kestävä karkeahko huopa, joka sitten kupariniiteillä vielä koristeltu reunoista. Istuinosa on 6 cm paksua tammea ja alaosa muuta puuta.
Alaosassa kolme ristinmuotoista läpileikkaus-koristetta. Alaosan rungon paksuus keskeltä n 55 mm,todella jykevä ja raskas.
Penkki on arviolta 70-80 kg, painava liikuttaa, mutta vastaavasti pysyy sitten hyvin paikoillaankin.

DOKUMENTIT= Voidaan näyttää ostajalle aitoustodistuksena toimiva myyjän minulle antama kauppatosite, jossa tiedot esineestä. Nämä on hankittu alan huippuliikkeestä Englannista, joka on erikoistunut keskiaikaan. Mahdollisuus myös sertifikaattiin. Ostaja voi myös halutessaan nähdä Englannin kulttuuriviranomaisen / taideviraston vientilupaosaston johtajan lausunnon, joka näytetään jos joku sen arkkuni ostaa. Sama sääntö pätee tähänkin koskien maastavientiä ja sen saa lukea myös.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (17)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.