Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Keskiaikamallinen raudoitettu kynttiläkirstu

500 €

* Hintaa alennettu 150 eur, arkun saa nyt 500 eurolla.
Raskas, raudoitettu ja sisältä kauniilla kirkkaanpunaisella paksulla plyyshillä verhoiltu antiikkiarkku.

Malli on keskiajalta, tämmöisiä sivusta avattavia käytettiin kynttiläarkkuina 1400- luvulla ja siinä tarkoituksessa tätäkin on pidetty.

Kansi pysyy salparautaan nojaten auki, rauta pysähtyy kannen rautakoristeeseen ja silloin tuo kaunis punainen plyyshiverhous pääsee esiin. ** HUOM...kansi jää suljettuna n.15 mm alareunasta auki raolleen, tuo plyyshiverhous tekee sen, että ei kolahda iholleen kiinni katso kuva 5. Edestäpäin katsottuna sitä ei juuri edes huomaa ja kansi menee pehmeästi kiinni.

- Arkkua ei myöskään saa lukkoon, koska siinä ei ole lukkoa, eikä salparaudalle ole vastakappaletta vielä. Se tarvii sellaisen U- sinkilän, jonka läpi salparauta menee ja siihen riippulukko. Sinkilöitä saa raudasta taottuna vähän sieltä ja täältä jos sellaisen siihen haluaa, nuo nyt siinä olevat lukkokilvet voi poistaa, sen jälkeen ne on turhia. Myös keskiaikamallisia riippulukkoja on saatavana uustuotantona.

Alunperin tämä on kuitenkin ollut 1800- luvun työkaluarkku, se työkaluhylly on tästä poistettu. Sitten verhoiltu ja ostettu kalliit keskiaikamalliset rautakoristeet ja taottu lopuksi täyteen niittejä ja nauloja. Puu on patinoitunutta ja vanhaa ja täynnä pientä jälkeä, kolhua. Alla puiset jalakset molemmissa reunoissa. Sivuissa kääntyvät ja tukevat rautakahvat.

Minulla ei enää ole tälle sopivaa tilaa ja luovun tästä. Pitäisin tämän muuten itse, mutta tätä on nyt vuosikausia jo pyöritelty huoneesta toiseen. Jos sinulla on tälle tilaa, saat tästä hienon arkun. Mitat= leveys 88 cm x korkeus 44,5 cm x syvyys 43 cm.
Todella raskas, arvioisin 40-50 kg.

Hintapyynnistä sen verran, että nuo pelkät rautakoristeet maksoivat monta vuotta sitten n. 380 eur. Sen päälle sitten itse arkun hinta, sen rahtikulut, ja kaikki muut tarvikkeet ja osat, joilla se tehtiin.

*Myynnissä olisi myös aito arkku 1400- luv E
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.