Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Keskiaikatyyliset kynttilänjalat messinkiä

1 400 €
1400- luvun mallia olevat erittäin painavat ja tukevat messinkijalat isolla kynttiläpiikillä. Nämä on tehty kuitenkin 1800- luvulla. Tämä kolmijalkainen eläinpääkoristeinen malli on ollut käytössä myöhäiskeskiajalla ja esim Hollannissa on tätä mallia ollut. Itse kolmijalkaisena kynttilänjalka on jo paljon tätäkin vanhempaa alkuperää.

Jalkojen korkeus 40 cm piikin kärkeen ja tippalevyn reunaan 35 cm. Tippalevyn leveys 13 cm ja jalusta tarvii noin 18 x 18 cm alueen. Jalkojen päissä 3 x tyylitellyt eläinhahmot. Tässä on nyt kuvissa halkaisijaltaan 75 mm paksuinen kynttilä ,joka on tähän jalkaan se maksimipaksuus. Tippalevyn alla sekä jalustan alaosassa kiertää ympäri reikäkoristelu, katso kuvat. Kolme levennysrengasta varressa.

Erittäin hienot, painava myöhäiskeskiaikainen malli. Näitä löytää myöhempinä jäljitelminäkin tosi harvoin. Siksi hintakin mukautuu siihen. Ehjät, raskaat ja tukevat. Painavat niin, että käyvät vaikka käsipainoina. Myydään vain parina, hinta parille 1400 eur.

* Vaikka minulla on täällä useita tavaroita myynnissä, niin tästä listasta myyn vuodessa pois vaan max yhden arvokkaan tai max kolme halvempaa esinettä. Sitten ilmoitukset poistuu loppuvuodeksi jos tämä täyttyy. En siis myy kaikkea kerralla vaikka joku olisi ostamassakin.
Myynti pidetään tarkoituksella ihan minimissä yhtä vuotta kohden. Listassa on vaan useampi vaihtoehto yhtäaikaa tarjolla.

Kuitti kirjoitetaan aina, myös henkilöllisyys todistetaan ja omat kuittikappaleeni ovat menneet selvityksineen verottajalle joka vuosi jos jotain on pois myyty. En ole kauppias, vaan yksityinen, joka myy pois omia tavaroitaan vähitellen 0-3 kpl vuodessa. Leipätyössä olen ollut mm turvallisuus ja Poliisialalla. Kaikki esineet ovat olleet omassa käytössäni. Noin kahteen vuoteen en ole myynyt mitään. Katsele valikoimaa jos vanha antiikki kiinnostaa. Kiitos.

Ja koronakin otetaan huomioon kaupankäynnissä....todella tarkasti ja vakavasti.
Ilmoittaja: ---- Sijainti: ---
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.