Findit.fi on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit.fi ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit.fi mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit.fi on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit.fi ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

1700- luv iso alttarikynttilänjalka

680 €
Messinkinen 1700- luvun alttarikynttilänjalka, 60 cm korkea piikin kärkeen ja kolmijalkainen. Runko on useista palasista koottu, läpi menee tukitanko, joka kiristää osat pohjaruuvista yhteen. Pohja tarvii 23 x 23 cm alueen. 3 x tassujalat.
Yläosassa kaunis kruunu, jonka reunassa tyylitelty koriste.

KUNTORAPORTTI= Yläosan kruunuelementti on irtonainen kuva 5, se pysyy kuitenkin hyvin paikoilaan kun sen tuohon päähän pyöräyttää oikeaan kulmaan ja koloon. Yläosan kaulassa kruunun alapuolella useita ohuita murtumia/ halkeamia ja alaosassa myös on yksi ohut 3 cm halkeama messinkipellissä. Osat on messinkipeltiä, ei mitään paksua messinkiä. Sen vuoksi noita halkeamiakin on tullut. Kuitenkin melko painava, koska pohjassa on vakauttajana rautalevy.

Silti, aika harvoin näitäkin näkee. Viat ei mielestäni vähennä visuaalista kauneutta, ovat tässä suht huomaamattomia. Jälkiä tietenkin on kun ikäkin on 1700- luvulta. Hinta= 680 eur.

* Vaikka minulla on täällä useita tavaroita myynnissä, niin tästä listasta myyn vuodessa pois vaan max yhden arvokkaan tai max kolme halvempaa esinettä. Sitten ilmoitukset poistuu loppuvuodeksi jos tämä täyttyy. En siis myy kaikkea kerralla vaikka joku olisi ostamassakin.
Myynti pidetään tarkoituksella ihan minimissä yhtä vuotta kohden. Listassa on vaan useampi vaihtoehto yhtäaikaa tarjolla.

Kuitti kirjoitetaan aina, myös henkilöllisyys todistetaan ja omat kuittikappaleeni ovat menneet selvityksineen verottajalle joka vuosi jos jotain on pois myyty. En ole kauppias, vaan yksityinen, joka myy pois omia tavaroitaan vähitellen 0-3 kpl vuodessa. Leipätyössä olen ollut mm turvallisuus ja Poliisialalla. Kaikki esineet ovat olleet omassa käytössäni. Noin kahteen vuoteen en ole myynyt mitään.

Katsele valikoimaa jos vanha antiikki kiinnostaa. Kiitos.
Ja koronakin otetaan huomioon kaupankäynnissä....todella tarkasti ja vakavasti.
Ilmoittaja: Antiikkia Sijainti: 11130 Riihimäki  Näytä kartalla
Osasto: Antiikki & Taide Tyyppi: Myydään
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (17)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Peruuta
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.