Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Eberspächer 5KW Diesel webasto kesätarjous

290 €
Asennusvalmis lämmitin paketti 12 volttia 5KW 5 WZ. Tämä on Toyotassa olut alunperin. Johtosarjalla,vesipumpulla ja kellolla muutettu esilämmittäväksi. Nuo kaksi johtoa kuvassa lisätty paksummat päävirta kaapelit. Alkuperäisessä johtosarjassa mielestäni turhan ohuet, toimi kyllä niilläkin. Eberissä itsessään kyllä vahvat kaapelit. Laite asennusvalmis tarvikkeineen, pelkkä laite käy toki myös vaihdokiksi jos tarvitset vain pelkän laitteen. Tässä toki myydään kaikkineen tarvikkeineen ei erikseen. Pakoputki lyhennetty ,että sopii laatikkoon. Mukaan saa kyllä lopunkin pakoputkesta. Hakusana webasto testattu ok.
Ilmoittaja: Webasto Sijainti: 66500 Vähäkyrö  Näytä kartalla
Osasto: Autonosat & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.