Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Polaris IQ 600 -07 4 tkm

2 650 €
Välbehållen Polaris som varit i min ägo i fem år. Har inte haft några problem under min tid och endast krävt underhållsservice. Kåpor m.m. i bra skick och mycket få tecken på användning. Bättre bilder fås vid behov. Sportbroms, Fox-stötdämpare, halv serie isdubbar. 2650 €/ bud.

Hyväkuntoinen Polaris joka on ollut minun omistuksessa viisi vuotta. Toiminut ilman ongelmia ja on vaatinut ainoastaan ylläpitoa. Kaikki laakerit kunnossa. Hyvin vähän käytönjälkiä. Lisää kuvia saa pyytämällä. Urheilu jarru, Foxin iskarit, puoli sarja nastoja. 2650 €/ tarjoa.
Vuosimalli: 2007 Km: 4400
Ilmoittaja: Jesper Sijainti: 65280 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Moottorikelkat Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.