Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

DUCATO 130 Multijet ON HYVÄ

5 900 €
Ducato 130 Multijet pakettiauto.Rek.12/2012.6-vaihteinen ja voimakas moottori.Ajettu n.308 tkm,hyvin huollettu,UUSI kytkin,jakopää ym..Kats. OK.Todella hyvällä tekniikalla,kone ei syö vettä eikä öljyä.Ei ruosteita,joitain lommoja.Kaikki toimii,webasto,ilmastointi,cruise control,alla nyt kesärenkaat ja mukaan lähes uudet Michelin nastarenkaat.Tässä hyvää etsivälle varmasti toimiva vaihtoehto !! Vaihdossa kiinnostaa halvempi asuntovaunu,tarjoa,niin vaihdetaan.NYT HALPAAN hintaan HYVÄ !!! VAIN 5900e !!! Ajossa joka päivä ja kaikki toimii hienosti !!
Ilmoittaja: walton Sijainti: 66510 Merikaarto  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.