Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Upea Opel Manta A

8 600 €
Äärimmäisen hyväkorinen ja tekniikkainen Manta säilytetty yli 32v kuivassa tallissa, ei talvi/ sadeajoa, 1.6l koneella, manuaali, vm -71, mustin kilvin, katsastettu, Opelin punainen. Uutta laitettu ajan mittaan, esim syyläri, akku, kaikki vesiletkut, kaikki uudet nesteet, bensaletkut, jarruletkut, jarrupääsylinteri, vesipumppu+kiilahihna, sisälämmittimen kenno, jarrusylinterit edessä / takana +hihnat+rummut, uudet iskarit edessä/takana, verhoiltu, 15” aluvanteet, etulokarit, kaukokeskuslukitus +kaukosäätimestä avautuva takakontti, kierroslukumitttari, stereot aux/bluetooth, SR urheiluratti, yms. Alkuperäiset Festival vanteet kuuluu myös kauppaan mukaan.
Nyt kannattaa olla asialla, jos Mantaa on etsimässä!

Vuosimalli: 1971
Ilmoittaja: Kaj Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.