Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

sakemannin pentuja

1 200 €
nyt olis mahdollisuus varata sakemanni pentu .pennut luovutetaan sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamana.
5urosta ja 4narttua.vanhemmat ovat nähtävinä hinta 1200e ja varus maksu 100 joka vähennetään hakuhetkellä. ei osamaksua. venhemmat ovat hyvä luonteisiä tulee kaikkien kanssa toimeen ja tervepäisiä.
asuu molemmat lapsiperheessä ja eläintein keskellä.isä on suoraselkäinen tosi kookas ja vankkarakenteinen sakemanni.kuvia saa lisää jos pennut kiinnostaa pennut madotetaan useaan kertaan ennen luovutusta.
nu skulle det vara möjligt att boka en sakemanni valp. valpar delas ut flisade och inspekterade av en veterinär.
5 män och 4 kvinnor. Föräldrar visas till ett pris av 1200e och en varusavgift på 100 som dras av vid ansökningstillfället. inget bidrag. Föräldrar är goda i naturen, kommer överens med alla och är friska.
bor både i en familj med barn och med djur i mitten. far är en rakryggad riktigt stor och solid sakeman. bilder kan läggas till om valparna är intresserade av att valparna avmaskas flera gånger före leverans.

Ilmoittaja: tuulikki Sijainti: 61820 Kainasto  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.