Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Ilmapistooli Gamo Falgon

150 €
Kuvien mukainen erittäin tehokas Gamo Falgon ilmapistooli kal. 4.5 mm. Aseen kokopituus 38 cm. Viritetään piipun alla olevalla vivulla. Aseessa erillinen varmistin joten on turvallinen käsitellä ladattunakin. Säädettävä laukaisu ja myös monipuolisesti säädettävät tähtäimet. Aseen päällä kisko johon voi asentaa valopiste, laser tai kiikaritähtäimen. Kahva muotoiltu hyvin käteen sopivaksi. Ase on ollut lähes käyttämättömänä joten on uuden veroinen. Tästä hyvä ase tulevan kesän ammuntoihin vaikkapa mökille. Ostajalta vaaditaan 18 v. ikä.
Ilmoittaja: iikka Sijainti: 65380 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Aseet & Replikat Tyyppi: Myydään
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (14)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.