Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Remontista valmistuvia moderneja kolmioita Vaasan Haapaniemellä

650 €
Tarjoamme vuokralle upeita, juuri remontista valmistuvia KALUSTAMATTOMIA kolmioita Vaasan Haapaniemen rauhallisessa ja lapsiystävällisessä asuinympäristössä Lehtikuusentiellä. Asunnoissa tilavat huoneet sekä modernit ja raikkaat pintamateriaaliratkaisut. Läpitalon asunnoissa valoisa keittiö astianpesukoneella varustettuna, olohuone, josta pääsy parvekkeelle sekä kaksi tilavaa makuuhuonetta. Asunnoista löytyy myös tyylikäs vaatehuone ja kylpyhuone, jossa lattialämmitys ja pesukoneliitäntä. Taloyhtiön sisäpihalla sijaitsee suojaisa leikkipaikka lapsille. Rauhallinen ja hyvin hoidettu taloyhtiö on kuntotarkastettu vuonna 2019. Taloyhtiössä asukkaiden käytössä ovat myös pesula ja sauna.

Asukkailla mahdollisuus autopaikkaan joko katoksesta tai pihasta. Lemmikit ovat tervetulleita tarjoamiimme asuntoihin, asukas vastaa lemmikkien aiheuttamista mahdollisista häiriöistä tai tuhoista. Asunnossa tupakointi on kielletty.

HUOM! Osa tarjoamistamme asunnoista ovat peilikuvia kuvissa ilmenevälle kohteelle! Pohjaratkaisut eivät muutoin poikkea. Asuntojen koko 75m2. Asunnot sijaitsevat hissitalon kerroksissa 2 ja 3.

Vuokraajan luottotiedot oltava kunnossa. Vuokra 650 €/kk , vesimaksu 20€/kk/hlö. Vakuus yhden kuukauden vuokra tai henkilötakaus.

- vuokra 650€/kk + vesi 20€/hlö/kk + oma sähkösopimus ja kotivakuutus
- vuokratakuu 1 kk:n vuokra tai henkilötakaus
- sijainti Haapaniemi, Vaasa
- 75m2 / 3 h + k keittiö astianpesukoneella, tilava olohuone, kaksi makuuhuonetta, vaatehuone, pesukoneliitännällä varustettu kylpyhuone, parveke
- asunnon kunto erinomainen
- tupakointi ei sallittu
- lemmikit sallittu
- taloyhtiössä sauna, pesutupa ja varastokopit, pihassa suojaisa leikkipaikka lapsille
- mahdollisuus autopaikkaan tolppa tai katos
- vuokraajan luottotiedot oltava kunnossa
Ilmoittaja: Haapakodit Oy Vuokraus Sijainti: 65380 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.