Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Rullakko vuokraus / Rullakko.fi

Vuokraamme rullakoita erilaisiin käyttötarpeisiin. Rullakko on kätevä tavaroiden siirrossa, kuljetuksessa ja varastoinnissa. Soveltuu todella hyvin esimerkiksi yritysmuuttoihin tai väliaikaiseksi säilytystilaksi.

Rullakoita löytyy kahdella, kolmella, neljällä seinällä ja niitä voi varustaa helposti asennettavilla välihyllyillä ja kumilenkeillä. Lisäksi löytyy turvarullakoita joita pystyy sinetöimään tai lukitsemaan helposti. Tarvittaessa myös räätälöimme erikoisempiin tarpeisiin juuri oikeanlaiset rullakot.

Vuokrahinta lasketaan aina tapauskohtaisesti kappalemäärän ja vuokra-ajan mukaan. Vuokraus on myös erinomainen vaihtoehto pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Toimitukset joka puolelle Suomea edullisesti. Rullakko varastomme sijaitsee Pohjanmaalla, nouto onnistuu myös sovittaessa.

Tarjoustiedustelut ja tilaukset
info@rullakko.fi
020 730 6688
Ilmoittaja: Rullakko.fi Rawest Oy Sijainti: 66160 Långåminne  Näytä kartalla
Osasto: LIIKETOIMINTA Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://www.rullakko.fi
 Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.