Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

OKSASILPPURI ELIET MAJOR 4S

2 000 €
HUOM. Hinta sis. vähennettävän alvin, netto 1612,91 + alv Asunto Oy myy uudenveroisen oksasilppurin tarpeettomana. Ostettu Hankkijalta, joka myy tätä suosittua mallia edelleen hintaan 3490 e sis alv. Säilytetty uudesta saakka kuivassa lämpimässä tallissa. Voimakas ja suuritehoinen sekä kompakti Eliet Major 4S -oksasilppuri. Silppurissa on 35 cm leveä terärumpu, jossa on viidessä rivissä 20 käännettävää karkaistusta teräksestä valmistettua terää. Oksasilppurissa on tehokas ja kestävä 9,0 hv Honda GX270 -polttomoottori, joka on erittäin luotettava ja taloudellinen. Oksasilppuri Eliet Major 4S:n terärummun hihnaveto tasoittaa moottorille kohdistuvia kuormituksia. Isot ilmakumipyörät sekä ergonominen työntökahva tekevät Eliet-oksasilppurista helposti siirrettävän vaikeammassakin maastossa. Oksasilppuri Eliet Major 4S soveltuu erinomaisesti esim. vuokraamokäyttöön. Lisävarusteena saatavana metalliverkko lehdille ja märille materiaaleille. Uusi Eliet 4S -silppuri on varustettu Turbo Discharge-järjestelmällä: imupuhallin luo eräänlaisen tyhjiövaikutuksen, joka imee lehti- ja viherjätettä oksasilppuriin, ja puhaltaa silpun puhallusputken kautta ulos. Jatkuva ilmavirta turbojärjestelmässä puhdistaa järjestelmää siten, että tukkeutuminen on erittäin harvinaista.
Ilmoittaja: Koy Isonkyrön Nortusenkulma Sijainti: 65230 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.