Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Okt/ egnahemshus

250 000 €
Etsimme omakotitaloa omalla, isolla väh. 4000 m2 ja suojaisalla tontilla. Alueena jokin seuraavista: Vaasa, Mustasaari, Laihia tai Isokyrö. Ei miel. vuosina 1940-1979 rakennettua taloa, paitsi jos kyseessä olisi hirsirunkoinen talo ilman kellaria. Nopeat kaupat mahdollista. Oma talo jo myyty.

Vi söker ett egnahemshus med egen stor minst 4000 m2 och skyddad tomt. Följande områden intresserar: Vasa, Korsholm, Laihela och Storkyro. Vi är inte intresserade av hus som är byggda 1940-1979, förutom om det är frågan om ett stockhus utan källarvåning. Möjlighet till snabba affärer! Vårt eget hus är redan sålt.
Ilmoittaja: Linda Sijainti: 66510 Merikaarto  Näytä kartalla
Osasto: ASUNNOT & TONTIT Tyyppi: Ostetaan
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.