Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Erillistalo 4 h + k + aula + vh + kph + wc + var + ak

198 000 €
Nyt olisi tarjolla vuonna 2009 rakennettu erillistalo joka on asunto-osakeyhtiön muodossa. Asunto on valoisa sekä hyvällä pohjaratkaisulla varustettu. Alakerrassa on kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, iso avara olohuone, keittiö, kylpyhuone sekä sauna. Yläkerrasta löytyvät iso makuuhuone vaatehuoneella ja ranskalaisella parvekkeella, wc ja iso aula/tv-huone. Yläkerran laajennus on valmistunut hiljattain ja sinne on mahdollista tehdä vielä yksi huone lisää. Asunnossa on iso aurinkoinen aidattu piha omenapuulla ja pienellä kasvimaalla. Tänne mahtuu isompikin perhe asumaan!

Vapautuminen sopimuksen mukaan. Varaa aikasi esittelyyn!

0405100494
Atte Kuvaja


År 2009 byggt fristående hus i bostadsaktiebolag med bra bottenplan. På nedrevåningen finns två rymliga sovrum, stort vardagsrum, kök, badrum och bastu. Övrevåningen har nyligen blivit färdig. På övrevåningen finns ett stort sovrum med garderob och en fransk balkong, wc och en stor aula/tv-rum. Det finns möjlighet att dela aulan/tv-rummet till två rum. Stor solig inhägnad gård med ett äppelträd och ett litet grönsaksland. Här finns utrymme för även en större familj!

Lägenheten blir ledig enligt avtal. Beställ visning!

0405100494
Atte Kuvaja
Ilmoittaja: Atte Kuvaja Sijainti: 65320 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.etuovi.com/kohde/r47787?haku=M1692531360
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.