Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

Standaari, pöytäviiri kunta vaakuna

Ostetaan pöytäviirejä kuntien vaakunalla. Kaikki Suomen kuntien ja kaupunkien pöytäviirit kiinnostavat. Tarjoa kuvan ja hinnan kanssa jos olet myymässä. Hakusanat: pöytälippu, pöytäviiri, viiri, viirejä, viirit, pöytästandaari, pöytästandaareja, pöytästandaarit, pöytäliput, pöytälippuja, pienoislippu, pienoisliput, pienoislippuja,pöytästandaardi, standaardi, standaari, standaareja, standaarit, kuntaviirejä, kuntaviiri,kuntaviirit, kunnan viiri, vaakunat, heraldiikka, kuntavaakuna, kuntavaakunat, kunnallisvaakuna, kunnallisvaakunat.
Ilmoittaja: Tomi Sijainti: 62200 Kauhava  Näytä kartalla
Osasto: Harrastus & Keräily Tyyppi: Ostetaan
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.